Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

čtvrtek 16. února 2012

E-cigareta: alternativní kouření

Elektronická cigareta je na první pohled velice podobná normální cigaretě s tím rozdílem, že e-cigareta neobsahuje tabák a nedochází v ní k hoření. Elektronická cigareta není na trhu dlouho, byla vyvinuta a patentovaná v Číně v roce 2006. Na první pohled vypadá téměř jako normální cigareta, ovšem kouření pomocí této cigarety je zdravější, protože e-cigareta obsahuje náplň e-liquid, ze které nahříváním vzniká pára, kterou kuřák vdechuje a do těla dostává nikotin.

Jaké má e-cigareta výhody:

Elektronická cigareta má řadu výhod oproti klasické tabákové cigaretě. Neničí tak vaše zdraví, protože e-cigareta neobsahuje tabák, a tak se vám do těla nedostává dehet a tisíce dalších škodlivých látek, které při spalování tabáku vznikají.

Elektronická cigareta nehoří, ale dochází v ní k odpařování, což znamená, že e-cigaretu můžete kouřit i v uzavřeném prostoru a ostatním lidem to nebude vadit, protože níní cítit.

Další výhodou je, že při využívání elektronické cigarety ušetříte peníze, protože náplň do e-cigarety je levnější než balíček cigaret. Jedna náplň vám vydrží přibližně na den, pokud počítáme, že kuřák kouří jednu krabičku za den. Měsíčně tak ušetříte spoustu peněz.

E-cigareta vám může také pomoct, pokud se snažíte odnaučit kouřit. Náplně do těchto cigaret se vyrábějí s ​​různým obsahem nikotinu, a tak můžete postupně snižovat množství přísunu nikotinu.

Díky e-cigaretě může být kouření levnější, zdravější a jednodušší.

1 komentář:

  1. I believe eleaf icare 2 atomizer is one powerful e cigs, that produces more vapor than you'll ever need. On the other hand, it is quite a simple product as well, really easy to use. To sum it up, buy eleaf icare 2 kit works great and lasts for a long time. Definitely our #1 pick in vapesourcing and we vape it all the time.

    OdpovědětVymazat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.