Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

čtvrtek 1. prosince 2011

SAMSUNG 3D LED TV 37" UE37D6510: krok do třetí dimenze

Chcete si vychutnat trojrozměrný zážitek při sledování filmů nebo hraní počítačových her doma v obýváku? Pak právě pro vás je určená tato 3d televize od Samsungu s označením 3D LED SMART TV s obrazovkou o úhlopříčce 37" v přepočtu 94 cm, jejíž velkou předností je unikátní technologie konverze videa z 2D do 3D za přispění procesoru 3D HyperReal Engine.

Trojrozměrný obraz i zvuk

Samozřejmostí tohoto televizoru je Full HD rozlišení, tedy 1920 x 1080 pixelů při obrazovém formátu 16:9. Vertikální obnovovací frekvence s hodnotou 200 Hz označená CMR (Clear Motion Rate) zajišťuje kvalitní ostrý obraz ohleduplný k vašim zrakovým orgánům. Televize Samsung se dále vyznačuje ultratenkým designem s tloušťkou 12mm. Televizor SMART TV nabízí funkce jako zabudovaný WIFI adaptér, Smart Hub pro přístup k aplikacím s obsahem, webový prohlížeč pro video/flash, dále podporuje Search all, Skype. na Samsung TV podporuje HD při použití kamery Samsung CY-STC1100, a také Your video, Social TV s podporou sociálních sítí Facebook, Twitter, G-talk v jedné aplikaci. Další zajímavou funkcí televize je PVR (Personal Video Recorder) umožňující nahrávání na USB zařízení dle časového nastavení. Očekávejte také, že budete moct použít váš chytrý telefon jako ovladač, ale můžete samozřejmě použít dodávaný designový ovladač TM1060.

3D hry a filmy

Co se týče zvukového výstupu televize, ten obstarávají reproduktory o výkonu 2 x 10W vytvářející 3D zvuk Dolby Digital +. Ve výbavě televizoru naleznete integrovaný jak digitální tuner DVB-T/C/S2 MPEG 4, umožňující pozemní, kabelový nebo satelitní příjem, tak analogový tuner. Televizor podporuje hraní počítačových her v herním módu. Kromě CI+ slotu naleznete na zadní části televize vstupy a výstupy: 2 x RF vstup, 4 x HDMI 1.4 dále 2 x SCART, komponentní, kompozitní a optický výstup, vstup pro počítač, audio vstup pro PC, stup na sluchátka, DVI Audio vstup, Anynet+ (HDMI-CEC), BD Wise, trojici USB portů a jeden USB 2.0 Movie. Je tu také AllShare a jedna zásuvka pro připojení internetu Ethernet (LAN).

Za málo peněz hodně zábavy

Při dnešních cenách elektrické energie potěší také nízká spotřeba televize v pohotovostním režimu. Výrobce uvádí příkon pod 0,1 W v stand-by režimu. Televize je opatřena otočným stříbrným podstavcem nebo je možné ji zavěsit na zeď. Ačkoliv aktivní 3D brýle Samsung, které jsou nutné pro plnohodnotný trojrozměrný zážitek, nejsou součástí balení, získáte za cenu kolem 20k Kč ústřední bod vašeho domácího centra zábavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.