Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

čtvrtek 1. prosince 2011

ACER ICONIA A501 (Picasso): stříbrný dotykový 10“ tablet

Společnost Acer představuje svou verzi tabletu s operačním systémem Android ™ osazený procesorem od firmy nVidia, známé spíše jako výrobce grafických karet. Dvoujádrový procesor Tegra model 250 s frekvencí 1GHz je vybaven 1 MB vyrovnávací paměti cash a měl by tak zajišťovat dostatečný výkon zařízení. Standardně je v tabletu použit 1 GB operační paměti DDR2 SDRAM. Tablet je vybaven čtečkou paměťových karet, konkrétně podporuje tyto dva formáty: microSDHC a Micro SD.

V tabletu Acer Iconia A501 zvaný Picasso najdete úložiště s kapacitou 32 nebo 64 GB dle verze, jedná se o SSD disk. Multi-dotyková obrazovka, aktivní barevný matricový TFT LCD displej, s úhlopříčkou o velikost 10,1 palce pracuje ve formátu 16:10 v režimu WXGA tedy 1280x800 pixelů. Co se týče podpory sítí a komunikace jsou tablety, i když ne všechny modely vybaveny technologií 3G pro mobilní datové připojení, bezdrátovou sítí Wi-Fi a případně umožňují komunikaci pomocí Bluetooth standardu 2.1. Tablet můžete připojit pomocí video rozhraní HDMI. Najdete zde také po jednom USB a micro USB 2.0 portu. Součástí zařízení jsou dvě webové kamery s 5Mpix a 2 megapixelovým rozlišením pro pořádání videohovorů.

Tablet pohání dvoučlánková baterie s kapacitou 3260 mAh, která by měla zajistit provoz tabletu až na 8 hodin. Dobíjení se provádí pomocí napájecího zdroje s maximálním příkonem 18 W. Za cenu kolem 15k Kč můžete mít stříbrný dotykový tablet s operačním systémem Android o rozměrech 13,30 mm x 177 mm x 260mm a hmotností přibližně 760 g. V balení najdete kromě tabletu ICONIA Tab A500 Picasso Tablet PC také lithium-polymerovou baterii, nabíječku a USB kabel Quick Start Guide.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.