Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

neděle 4. prosince 2011

Přes internet volám levněji, bez paušálu, změny operátora a přímo ze svého mobilu.

Přes internet volám levněji, bez tarifu, změny operátora a přímo ze svého mobilu.
Vyzkoušejte ihned hovor zdarma na klikniavolej.cz bez nutnosti registrace:


Volejte a posílejte SMS jednoduše a levněji. Telefonování a zasílání SMS přes internet se opravdu vyplácí.

Telefonování přes internet se stává stále oblíbenější a není divu: internetový operátor klikniavolej.cz nabízí volání a SMS za cenu, kterou nepřekonají ani mnohé tarify mobilních operátorů. Nepotřebujete smlouvu, neplatíte měsíční tarif ani neměníte operátora, pouze se zaregistrujete, dobijete kredit a voláte výhodně, navíc můžete službu dále doporučovat a získávat tak provize -  vaše volání je pak ještě levnější. Obrovskou předností systému je také fakt, že hovory do zahraničí jsou cenově srovnatelné s již výhodnými tuzemskými hovory. Věděli jste, že do celé EU lze telefonovat od 1,20 Kč za minutu, stejně jako do USA?

Vyzkoušejte hovor zdarma!

Klikniavolej.cz nabízí k vyzkoušení hovor zdarma bez registrace. Hovor je omezen na volání z pevné linky do vybraných destinací (vetšinou též pouze na pevnou linku do třiceti zemí světa) s maximální délkou hovoru 3 minuty. Po zaregistrování pak můžete volat i z mobilu do celého světa neomezeně.  



A jak to celé funguje?

Na stránce klikniavolej.cz zadáte své a volané telefonní číslo a potvrdíte. Zazvoní vám telefon s číslem, které voláte a po přijmutí začne telefon vyzvánět na druhé straně. Po ukončení hovoru si můžete vygenerovat speciální číslo, které uložíte do svého telefonu a můžete tak do budoucna vytáčet vámi zvolené číslo přímo z telefonu.
Pro každé volané číslo se generuje jiné reprezentující číslo, na které zdarma zavoláte, automat následně potvrdí přijetí žádosti o hovor a vyzve vás k zavěšení. Během okamžiku zvoní telefon s volaným číslem a po přijetí hovoru začíná volané číslo vyzvánět. Pokud máte chytrý telefon, smartphone můžete si zdarma ztáhnout aplikaci klikniavolej.cz přímo do telefonu a volat snadno levněji přes internet bez nutnosti být u počítače, když chcete volat nové číslo.

Hromadné zasílání SMS.

Z aplikace klikniavolej.cz můžete zasílat snadno textové zpávy za méně než korunu. Výhodou služby je také, že příjemci hovoru nebo SMS se zobrazí vaše telefonní číslo.

Affiliate program.

Službu klikniavolej.cz můžete dále propagovat pomocí bannerů nebo zasláním e-mailu s doporučením vašim známým. Získáte tak provizi, kterou můžete využít k navýšení kreditu k telefonování nebo si nechat vyplatit na účet.

Registrace a způsob navýšení kreditu.

Na klikniavolej.cz se zaregistrujete ihned a zdarma. Dobíjet kredit lze od částky 100Kč a je možné zaplatit kartou, převodem z účtu nebo v hotovosti pomocí superCASH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.