Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

čtvrtek 1. prosince 2011

Notebooky Toshiba Satellite C670/C670D: levná náhrada stolního počítače

Co když chcete velkou obrazovku a zároveň mít možnost přemisťovat počítače z jedné místnosti do druhé, nebo ho třeba vzít na dovolenou? Řešením je notebook s 17,3 palcovou obrazovkou, který dokáže nahradit stolní počítač. Široké spektrum přenosných počítačů Toshiba takové modely zahrnuje a nyní je společnost rozšiřuje o nový typ C670/C670D.

Notebooky jsou vybaveny lesklou obrazovkou 17,3 palcový TruBrite s podsvícením LED a rozlišením 1600 x 900 pixelů, což je více než dost pro pohodlné sledování filmů ve vysoké kvalitě. Model C670 Satellite série je vybaven procesorem Intel Core i3, nebo Pentium, zatímco C670D hybridním čipem AMD Fusion. Můžete si vybrat mezi integrovanou grafickou kartou Intel GMA nebo HD, nebo silnější diskrétní Nvidia GeForce 315m s 512 MB VRAM. V modelu C670D je k dispozici výhradně vestavěný akcelerátor CPU AMD Radeon HD 6310.

Za zmínku stojí nízká hmotnost notebooků - je to pouze 2,8 kg, což je docela příznivé na 17 palcový laptop. Za cenu do 15k Kč pořídíte notebook s velkou obrazovkou a dostatečným výkonem pro většinu aplikací. Notebooky jsou k dispozici nejen v černém ale i bílém provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.