Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

středa 30. listopadu 2011

Cestujete na dovolenou?

Cestování je jednou z nejoblíbenějších současných aktivit mladých lidí. Jezdit každý rok na dovolené a chaty je prostě in. Ale jak cestovat na dovolenou? Jet autem, autobusem či letadlem? Všechny tyto způsoby mají svá pro a proti.

Většina zájezdů do blíže situovaných zemí je nabízených spolu s autobusovou dopravou. Tento způsob přepravy má své výhody v tom, že pokud si takový pobyt zaplatíte, nemusíte se už o nic starat. Cestovka vás na místo určení doveze i odveze.

Plusem je i obvykle přijatelná cena. Avšak musíme myslet na to, že pár hodin v autobuse vydržíme i když je komfort trošku nižší, ale pokud se chystáme na dovolenou, kde bychom měli v autobuse strávit 24 hodin, tak tam dorazíme asi úplně zničeni. A na dovolenou jedeme hlavně proto abychom si odpočinuli a ne se unavili cestou.

Podobným variantou je cestování autem. Zde si zajišťujete dopravu sami a musíte si tedy věřit jako řidič. Ideální je pokud jde autem více lidí, kteří se i při řízení mohou střídat. Pokud například jdou autem čtyři lidé, i cenově se to může vyplatit a navíc pokud si chcete v cílové zemi udělat výlet, máte to bez problémů. Dávejte si však pozor na jiné dopravní předpisy v jednotlivých zemích.

Stále více oblíbené je však cestování letadlem. Tento způsob je velmi rychlý a pohodlný. I když občas jsou letenky trochu drahé, někdy se prostě vyplatí si připlatit za tento luxus. Pokud však natrefíte právě na nějakou slevu, tak se i tento způsob dopravy může docela vyplatit. Nejlevnější letenky není těžké získat.

Pokud se například chystáte navštívit Londýn či New York, letenky je dobré hledat na internetu předem a sledovat ty nejvýhodnější termíny. Tímto způsobem se dá ušetřit nezanedbatelných pár korun. Objednáte-li letenky online ušetříte čas i peníze.

Pokud jste už tedy vyřešili způsob dopravy na dovolenou, je dobré nezapomenout ani na cizí jazyk. Ideální je, pokud alespoň jedna osoba s kterou do dané destinace jedete, ovládá daný cizí jazyk. Jinak možná budete nuceni využít překladatelské služby, pokud nastane nějaký problém.

Přestože je ještě zima, hodně lidí už teď plánuje letní dovolené, pokud patříte k nim, tak doufáme, že jsme vám alespoň trošku poradili a vaše letošní dovolená bude nezapomenutelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.