Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

pondělí 14. listopadu 2011

SMS půjčky: pro a proti

Krátkodobé smspůjčky se stávají velkým hitem poslední doby. Jejich velký boom začal v zahraničí už před několika lety ale k nám se tyto rychlé a pohodlné smspůjčky dostávají až nyní. Může za to příchod velké zahraniční společnosti Ferratum na náš trh.

Společnost Ferratum operuje ve více státech světa a původem je z Finska, kde mají velmi dlouhé a dobré zkušenosti s poskytováním krátkodobých smspůjček, nebo také nazývaných půjček před výplatou. Jejich absolutní výhodou je, že se o ně dá požádat a téměř celé je vyřídit pouze prostřednictvím SMS nebo internetu. Pokud se podíváme blíže na možnost vyžádání smspůjčky Ferratum přes internet, tak zjistíme, že vše co je třeba udělat je vyplnit krátký formulář. Formulář vyplníte a odešlete přímo společnosti Ferratum. Jejich pracovníci schválí nebo zamítnou žádost většinou do 24 hodin.

Abychom zase byli absolutně korektní, měli bychom zmínit i možné nevýhody těchto SMS půjček. K těm nejhlavnějším, které smspůjčka má, patří bezpochyby výše úroku. Tento úrok je několikanásobně vyšší než úrok v běžných bankovních či nebankovních institucích poskytujících půjčky. Na druhou stranu jde o extrémně krátkodobé půjčky, kde se tento roční úrok nedokáže projevit jako například při půjčce na 2 roky. Takže i tento zápor je vlastně zanedbatelný a stále tvoří ze společnost Ferratum ideální nástroj, pokud se ocitnete v životě v situaci, kdy budete potřebovat půjčit několik stovek před výplatou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.