Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

pondělí 14. listopadu 2011

Benzín je drahý jezděte zaději na LPG!

Také s hrůzou sledujete cenu benzínu a připadá vám, že se den po dni zvyšuje? Podle ekonomických úvah a prognóz se jedná o trvalý růst, který v žádném případě nebude stagnovat. Situace je skutečně neudržitelná, zejména v kontextu prohlubující se ekonomické krize, jejíž důsledky dopadají na každého z nás. Život bez automobilu však řešením není. Jak tedy minimalizovat náklady na pohonné hmoty? Zcela jednoduše a efektivně. Stačí k tomu přestavba automobilu na LPG.

LPG znamená nejen levnější, ale také bezpečnější

Cena benzínu se vyšplhala na hranici ekonomické únosnosti, zatímco LPG je v dnešní době levnější více než o polovinu. Když k nynějším cenám ještě připočteme vizi rapidně se zdražujícího benzínu nejen v důsledku prohlubující se krize na blízkém východě, můžeme se dočkat i většího poměru, který úspornosti LPG výrazně nahrává.

Mnoho lidí, kteří tento fakt berou v úvahu, však od montáže LPG nakonec ustoupí. Zdá se jim, že montáž LPG není dostatečně bezpečná. Jedná se však o velký omyl, protože bezpečnost zařízení LPG v mnoha ohledech dokonce převyšuje komponenty benzinového automobilu. LPG je pod přísnější kontrolou, a proto si můžete být jisti, že v případě montáže homologovaných a certifikovaných nádrží bude LPG zařízení maximálně bezpečné, proto nemusíte mít z montáže LPG obavy. Další bezpečnostní pojistkou je výběr kvalitního LPG auto centra, které musí disponovat zařízením odpovídajícím legislativním předpisům a certifikátu ISO 9001.

Bonus: LPG tolik nezatěžuje motor a životní prostředí

Nemusíte být zrovna fanatickými ochránci přírody, aby vás nepotěšilo, že LPG výrazně omezuje výdej škodlivých zplodin vycházející z výfuku automobilu. Čísla hovoří jasně, LPG je výrazně přátelštější ke vzduchu, který dýcháme. Dalším nepřehlédnutelným pozitivem, kterým se LPG pyšní, je menší zátěž motoru, čímž LPG přispívá k prodloužení jeho životnosti. LPG se tedy stává jedinou schůdnou variantou v dnešním motorizovaném světě. Neváhejte proto s přestavbou vašeho automobilu a rozhodněte se rychle pro montáž LPG.

Shrňme si výhody LPG:

  • LPG je výrazně levnější než benzín

  • Bezpečnost LPG je stejná, v mnoha ohledech vyšší, než u benzínu

  • LPG šetří životní prostředí

  • LPG prodlužuje životnost motoru

  • Kde kvalitně namontují LPG?

    Vyberte si autoservis, který vlastní všechny požadované technické a legislativní parametry pro LPG, budete mít nejen záruku skvělé práce a kvalitních komponentů, ale i bezpečnosti. Ideální volbou je v tomto případě autoservis který disponuje certifikovaným zařízením pro montáž LPG a zároveň poskytuje komplexní servis LPG a jeho ceny za montáž LPG jsou příznivé. Jezděte levněji, jezděte na LPG!

    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Odkazy





    CZIN.eu



    Baget.cz - Katalog stránek
    Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
    ONCZ.NET
    Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

    Pravidelní čtenáři

    Používá technologii služby Blogger.