Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

pátek 11. listopadu 2011

Založení s.r.o. je jednoduché!

Přestože založení společnosti s ručením omezeným (dále jen "s.r.o.") se může zdát jako komplikované a spojené se značnou byrokracií, je možné založit s.r.o. poměrně jednoduše a rychle. Dokonce můžete ušetřit čas, peníze a získat i něco navíc zdarma. Jak je to možné? Čtěte dále.

Existuje řada firem, které se zabývají založením nových s.r.o. a jejich následným servisem. Jejich hlavní výhodou je, že vám založí novou společnost rychle a za cenu stejnou nebo i nižší, než byste si svoji s.r.o. pracně zakládali sami. Cena za takto založenou společnost je v hodnotě poplatků, které byste tak či tak zaplatili sami na obchodním rejstříku. Není v tom dokonce žádný reklamní trik napsaný malými písmeny. Prostě je to skutečně tak - založení s.r.o. vlastními silami se nevyplatí a je vhodnější se obrátit na firmu, která má v této oblasti zkušenosti a založení s.r.o. vám na míru pro ni bude samozřejmostí.

Další alternativou k založení s.r.o. je zakoupení ready made společnosti, tedy firmy, která má již vyřízené všechny byrokratické záležitosti a vy tak můžete začít podnikat během několika dní. Za ready made společnost zaplatíte maximálně několik desítek tisíc korun a náklady jsou tak srovnatelné, ne-li nižší než při založení s.r.o. vlastními silami. Ušetříte především čas a energii, kterou můžete využít ve vlastním podnikání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.