Konopný seznam

Konopný seznam
Konopný seznam - rozcestník do světa konopí, odkazy na stránky věnované konopí

Zajímavé informace z celého internetu. Prověřené kvalitní produkty a služby.

sobota 12. listopadu 2011

Půjčky bez dokládání příjmu

Onlinepůjčky bez nutnosti prokazování příjmů jsou stále více oblíbeným finančním produktem společností takzvaného nebankovního sektoru. Obracejí se na ně klienti, kteří na klasické úvěry poskytované bankami nedosáhnou právě z toho důvodu, že nemohou prokázat výši svých příjmů, nebo jsou jejich příjmy pro půjčku nedostatečné. Těmito klienty se mohou stát lidé nezaměstnaní, rodiče na rodičovské dovolené, lidé v důchodu, studenti, a podobně. Případně i lidé pracující, ale jak se říká "na černo". Pro tyto klienty je pak onlinepůjčka možností jak nějakou půjčku získat.

Onlinepůjčku bez nutnosti prokazování příjmů lze získat prostřednictvím internetu, nebo médií v současné době velmi snadno. Proto je dobré pečlivě vybírat, od koho a za jakých podmínek si peníze jako klient zapůjčíme. Obecně platí, že klient, který nepodpořil výši svých příjmů je pro poskytovatele vždy potenciálně rizikový a s rizikovostí stoupá i nákladnost půjčky pro klienta.

Proto je dobré snažit se najít takovou onlinepůjčku, která se svými podmínkami co nejvíce přibližuje půjčkám bankovním - není ani příliš nízká ani vysoká, bez příliš krátké nebo dlouhé doby splácení, bez nutnosti rychlého zpracování, s doložením dokladů, případně s ručitelem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Odkazy





CZIN.eu



Baget.cz - Katalog stránek
Pure:katalog - ručně tříděný katalog odkazů
ONCZ.NET
Vložte zdarma reklamní článek s odkazy free web stats

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.